نهایتاً بعد از جنگ تحمیلی ایران و عراق، برای تشویق ملوانان، معافیت گمرکی محدودی برای حمل ته لنجی در نظر گرفته شد که بر اساس آن، ملوانان و خدمه لنج بهازای هر بار سفر دریایی میتوانستند بدون پرداخت گمرکی میزان مشخصی از اجناس را وارد کنند.
ته لنجی
همچنین، عوامل دیگری مانند: شرایط جوی، ترافیک دریایی، ظرفیت و بارنامه لنج و راههای حملونقل تأثیرگذار هستند.
ته لنجی
نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: به منظور رفع دغدغههای فعالان حوزه تجارت دریایی در استان بوشهر تلاشها و پیگیریهای فراوانی را در سطح ملی داشتهایم.
ته لنجی
این نوع واردات که در بندرهای جنوبی کشور رواج دارد باعث پیشرفت اقتصادی و معیشتی مردم مرزنشین میشود.
از یک سو، این روش به دلیل عدم پرداخت عوارض گمرکی، میتواند به اقتصاد کشور آسیب رسانده و فرصتهای برابر را برای تولیدکنندگان داخلی محدود کند.
آدرس دفتر تهران ۲ : بلوار کشاورز- خ فلسطین- خ حجت دوست- پلاک ۵۱ – واحد ۲
در واردات ته لنجی، تنها هزینه قابل پرداخت برای واردکننده، هزینه حمل بار از کشور مبدا تا مقصد است. چرا که در این روش وارداتی، هزینه گمرک، مالیات و عوارضی حذف میشود. هزینه حمل کالا نیز با توجه به نوع کالا و وزن آن متفاوت خواهد بود.
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق است به شرکت حمل و نقل بین المللی آستریا
در این مقاله سعی کردیم به طور مفصل واردات پیله وری و ته لنجی و ملوانی را شرح دهیم. اگر سؤالی دارید با ما در تماس باشید، کارشناسان ما در تیم بازرگانی آستریا شما را راهنمایی میکنند و آمادۀ مشاوره دادن به شما برای صادرات و واردات و بازرگانی هستند.
راهنمای آسان حمل بار ته لنجی چیست حمل بار ته لنجی از دبی حمل بار ته لنجی از چین چرا واردات ته لنجی مورد پسند بازرگانان است؟ قانون ته لنجی اجناس ته لنجی چیست؟ معایب حمل بار ته لنجی چیست؟
بله پارچه هم وارد میکنیم. برای استعلام قیمت میتونید ارزش بار، حجم و وزن بار رو برای همکاران ما در واتس اپ ارسال کنید یا با شماره های داخل سایت تماس بگیرید.
البته واردات ته لنجی سقف دارد و تا حد معینی میتوان کالای ملوانی وارد کرد. اگر میزان کالا از حد مجاز عبور کند، به عنوان قاچاق شناخته میشود.
از جهت دیگر، برای مرزنشینان برخی محدودیتهای وارداتی تعیین شده است؛ آنها مجازند با ثبت سفارش، تأمین ارز و رعایت استانداردهای لازم این کالاها را وارد کشور کنند.
بر اساس ماده ۱۳ دریابانی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران موظف است به هنگام ورود شناورها(خارج از اماکن بندری و گمرکی) مشخصات شناور، ناخدا و ملوانان(اسناد مندرج در مواد ۲ و۳ این آییننامه) را با اسناد و مشخصات ثبت شده در اظهارنامه اجمالی و فهرست کل بار تطبیق و در صورت مطابقت، اسناد کالاهای وارده را ممهور به مهر ورودی یا ثبت سامانهای نماید و در صورت عدم مطابقت با اظهارنامه، مراتب را به گمرک اعلام نماید.